Thuis

TOPELE ENTERPRISE CO.,LTD

China TOPELE ENTERPRISE CO.,LTD certificaten
China TOPELE ENTERPRISE CO.,LTD certificaten
Geachte Heer Jeff, hartelijk dank voor uw steun op productenkwaliteit en concurrerende prijs om ons te helpen onze lokale marketing tijdens de afgelopen 3 jaar uitbreiden.

—— John Grady

Geachte Heer. Jeff, zijn wij zo gelukkig om TOPELE als onze bedrijfsleverancier tijdens de afgelopen 5 jaar wegens uw bedrijf krachtige dienst & oplossingen te kiezen.

—— Jonnathan

Ik ben online Chatten Nu

TOPELE ENTERPRISE CO.,LTD

TOPELE ENTERPRISE CO.,LTD
<-Video Images->
Bedrijf Details:
Type Business : Fabrikant
Exporteur
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Merken : TOPELE
Aantal werknemers : 80~100
Jaarlijkse omzet : 500-600
Opgericht Jaar : 2008
Export pct : 90% - 100%

TOPELE-ONDERNEMINGSco., Ltd werd gevonden in 2008, het belangrijkste doel van het bedrijf is een volledige waaier van elektrobuis en toebehoren in gebouw wereldwijd, industrieel en commercieel onder de merknaam TOPELE aan te bieden.

 

Ons Doel

Ons doel is de verwachtingen van elke cliënt te overschrijden door het aanbieden van eminente klantenservice, verhoogde flexibiliteit, en grotere waarde, dus systeemfunctionaliteit te optimaliseren en verrichtingsefficiency te verbeteren.

 

De Volledige Dienst van TOPELE

One-stop dienst van TOPELE geeft u volledige controle over sourcing, distributie, verkoop, levering en de naverkoopdiensten. Bovendien maakt onze die aandacht aan detail en kwaliteit van het werk, met jaren van de industrieervaring in paren wordt gerangschikt, tot ons uw perfecte partner aan opbrengst opmerkelijke resultaten. Wij ook een significant veiligheidsvoordeel aan bieden u aan aangezien wij de enige organisatie met vertrouwd op en ervaren zeer belangrijk personeel betrokken bij de productverkoop zijn. Het betekent ook efficiënte kostencontrole en korte levertijden tussen verkoop en leveringen.

 

Kwaliteitsborgingen

TOPELE heeft een beleid onophoudelijk te zoeken naar en onderzoeks nieuwe voorzieningsbronnen om superieure productkwaliteit te verzekeren en integriteit te verzenden. Onze kwaliteitsborging het programma dat alle producten onophoudelijk met normen in overeenstemming zijn, garandeert van toen het afkomstig was aan wanneer het op levering bij ons pakhuis wacht. Het grootste deel van onze producten worden getest door 3de partij om te verzekeren alle specificaties strikt met. zijn.

 

Uitstekende Klantenservice

TOPELE zal op tijd levering altijd verstrekken om aan de dynamische vereisten van een project te voldoen. Van orde die aan leveringen nemen, verzekeren wij alle producten aan geachte klanten op tijd worden gestuurd. Alvorens en de naverkoopdienst aan ons primordiaal, en constant ingeworteld is in ons personeel. Al TOPELE-personeel is goed uitgerust met diepe productkennis en in de marketing en het verkoopaspect van onze producten opgeleid. Ten slotte, zijn alle productvragen belangrijk voor ons, geen kwestie de grootte en schaal van het. 

Contactgegevens
TOPELE ENTERPRISE CO.,LTD

Contactpersoon: Ms. Sharon Zhou

Tel.: +86-15988402508

Fax: 86-571-56059920

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

gtag('config', 'UA-131423327-1');